Üzleti webalkalmazás fejlesztés2020-11-13T12:19:16+00:00
Ha  tudod, hogy szükséged van a digitális transzformációra, de nem tudod, hogyan kezdj bele, akkor kérj időpontot díjmentes konzultációra, és közösen kitaláljuk!

A HATÉKONYSÁG MELLETT KERESTÉL MÁR MEGOLDÁST AZ ALÁBBIAK KÖZÜL BÁRMELYIKRE? 

HA EZEK KÖZÜL BÁRMELYIK IGAZ RÁD, AKKOR ÜZLETI ALKALMAZÁSRA VAN SZÜKSÉGED!

  • Szeretnél az excel tábláid, vagy akár az egyszerű weboldalad helyett egy funkcionális web alapú alkalmazást, ami támogatja a növekvő értékesítésedet? Mi segítünk kialakítani úgy az alkalmazást, hogy az hatékony, felhasználóbarát legyen és maximálisan illeszkedjen az üzleti céljaidhoz. 

  • Szeretnél nemcsak a piacon maradni, de fokozni is a versenyképességedet? Nem kezelheted a folyamataidat papíron, nem bízhatsz a munkatársadban sem, hogy ő majd biztosan emlékszik rá. Légy szervezett, digitalizáld a folyamataidat! 

  • Átláthatatlanok az üzleti folyamataid? Vond össze a pénzügyi műveleteket minden egyéb vállalaton belüli folyamattal és optimalizáld az erőforrásaidat. Személyre szabott üzleti alkalmazással könnyebben maximalizálhatod a profitodat!

  • Naprakész készletinformációid vannak? Milyen gyorsan tudsz reagálni a változó piaci igényekre? A valós idejű frissítések, értékelések, elérhetőségek és az árazás hatásainak mérése nem álom többé. Egy jól megtervezett üzleti alkalmazással egyben kezelhetsz minden vállalaton belüli folyamatot. 

Ha az alábbi területek bármelyikén dolgozol,
akkor mindenképpen fontold meg egy alkalmazás fejlesztését!

értékesítés és kereskedelem

gyártás

logisztika

pénzügy

online értékesítés

szolgáltatás

Ha az alábbi területek egyikén dolgozol,
akkor mindenképpen fontold meg egy alkalmazás fejlesztését!

Alkalmazás fejlesztés diverz szakértői csapattal

Miért minket válassz? Mert mi nemcsak profi fejlesztők vagyunk, a fejlesztéseket üzleti szemmel is nézzük. Veled együtt gondoljuk végig az alkalmazást üzleti szempontok, a felhasználók igényei és a folyamatok hatékony egymásraépülése szempontjából és a kódolás csak ezután következik.

Szeretjük az együtt gondolkodást és az alapos tervezést, hisszük, hogy ez a kulcsa a végtermék sikerességének.

Fejlesztőink a legújabb technológiákat követik és csapatunkat a fejlesztők mellett UX, UI designerek, rendszertervezők, üzleti elemzők és tanácsadók alkotják.

ÜGYFELEINK MONDTÁK

Polgári Edit - webfejlesztés, applikáció fejlesztés
Teljes magabiztossággal ajánlom a CodingLab-et, ha nemcsak egy végrehajtó, hanem a projektekben aktívan résztvevő, ötletekkel és újító gondolatokkal bíró partnert keresel, ahol a munkafolyamatok, az együttműködés feltételei, a projektfolyamatok világosak, átláthatóak és logikusan követi egyik lépés a másikat.
Polgári Edit, Ügyvezető, Essistance
Varga Gábor Zoltán - c++ programozás,
Tamásékkal régre nyúlik vissza szakmai ismeretségünk. Amellett, hogy minden közös projektünket a legmagasabb szakmai minőséggel szolgálták ki, tanácsaikkal és proaktív hozzáállásukkal még inkább hozzájárultak a sikerhez. Ajánlom mindenkinek a CodignLab-et, aki olyan partnert keres, aki valódi partnerként vesz részt az adott feladat megoldásában.
Varga Gábor Zoltán, Digital Strategist, tanácsadó

Tudod már, mit szeretnél?
Üzleti alkalmazás? Webfejlesztés? Segítünk kitalálni!

DÍJMENTES KONZULTÁCIÓ!