Startup tanácsadás2020-09-01T11:29:34+00:00

Jelentkezz ingyenes Startup tanácsadásunkra!

JELENTKEZÉS

STARTUP TANÁCSADÓI PROGRAM

A Startup Tanácsadói Programot azért hoztuk létre, hogy szakértelmünkkel segítsük a fiatal tehetségeket. A web programozás azaz a felhő alapú vállalati alkalmazás, webalkalmazás vagy webáruház készítés, de a mobil applikáció fejlesztés szintén számtalan olyan buktatóval és csapdával jár, amit egy tapasztalt szakemberek segítségével könnyedén kikerülhetsz, vagy legalábbis felkészülhetsz a lehetséges veszélyekre.

A tanácsadás keretén belül átbeszéljük az ötletedet, annak aktuális státuszát és segítünk, hogy miken kell dolgoznod annak érdekében, hogy akár egy inkubátor házhoz elmehess, akár belevághass te magad az ötlet megvalóításába. 

Első lépésként megteremtettük a lehetőséget egy online 30 perces konzultációra, amikor elmondhatod nekünk, milyen ötleten dolgozol, milyen fázisban áll a projekt és felteheted a fejlesztéssel kapcsolatos kérdéseidet. Erősségünk az üzleti szemlélet, így készülj, a tecgnológia mellett ezt az aspektust is végigvesszük majd. 

Ha érdekel a tanácsunk, kattints, töltsd ki a kb. 75 másodperces jelentkezési űrlapot, mi pedig 2 napon belül felvesszük veled a kapcsolatot!

JELENTKEZEM

Alkalmazás fejlesztés ismert és forradalmi eszközökkel

Vigyázat! Szakzsargonnal teli övezet! Legyen a feladat mobil applikáció készítés, webes alkalmazás fejlesztés, ügyviteli rendszer tervezés vagy akár webáruház készítés, minden esetben a legmegfelelőbb és leghatékonyabb eszközt vagy programnyelvet alkalmazzuk. Neked ehhez nem kell értened, csak hozd az ötleted és együtt megvalósítjuk. Kérj díjmentes konzultációt!

android alkalmazás fejlesztés, iphone alkalmazás fejlesztés
React Native
Java fejlesztés, applikáció fejlesztés
Java
c++ programozás
C#.NET
iphone programozás, IOS fejlesztő
Swift
Angular js, webfejlesztés, webes alkalmazás fejlesztés
Angular
webfejlesztés, web programozás
Node.js
mobil applikáció készítés, webes alkalmazás fejlesztés
UX/UI
android programozás, iphone programozás
Amazon Web Services
web programozás, webfejlesztés, webáruház készítés
Google Cloud

Alkalmazás fejlesztés diverz szakértői csapattal

Miért minket válassz? Mert mi nemcsak profi fejlesztők vagyunk, a fejlesztéseket üzleti szemmel is nézzük. Veled együtt gondoljuk végig az alkalmazást üzleti szempontok, a felhasználók igényei és a folyamatok hatékony egymásraépülése szempontjából és a kódolás csak ezután következik.

Szeretjük az együtt gondolkodást és az alapos tervezést, hisszük, hogy ez a kulcsa a végtermék sikerességének.

Fejlesztőink a legújabb technológiákat követik és csapatunkat a fejlesztők mellett UX, UI designerek, rendszertervezők, üzleti elemzők és tanácsadók alkotják.

Jelentkezz ingyenes Startup tanácsadásunkra!

JELENTKEZÉS