One Platform. Endless Solutions. Liferay2021-03-04T09:19:16+00:00
Mi kell egy stabilan és jól működő önkiszolgáló ügyfélportálhoz?

Útmutatónk segítségével tudj meg többet arról, hogy miként lehetséges a felhasználói élményt fokozni és az önálló problémamegoldást elősegíteni egy jól működő önkiszolgáló ügyfélportállal.

A következő két évben az ügyfélszolgálatokkal való kapcsolatbalépések 85%-a kezdődik majd önkiszolgáló interakcióval. Ennek ellenére az tapasztalható, hogy számos cég nem rendelkezik még hatékony, a jövő igényeire és kihívásaira választ adó önkiszolgáló stratégiával. Ezzel a legnagyobb probléma az, hogy az ügyfelek számára a legfontosabb a rugalmas és azonnali problémamegoldás és felhasználói élmény.

Útmutatónk vevőszolgálati vezetőknek segít abban, hogy hogyan tudják kihozni a legtöbbet az önkiszolgáló ügyfélportáljukból.

Olvasd el a Liferay-jel közösen írt útmutatónkat és hozd ki a legtöbbet az ügyfélportálodból!  Az adatkezelési szabályzatot elolvastam és elfogadom.*
  Elfogadom, hogy a Codinglab Kft. időnként hírlevelet küldjön számomra (Kattints a részletekért!)
  Mi a Liferay?

  A Liferay vezető Java alapú, nyílt forráskódú nagyvállalati portálrendszerként kiemelten támogatja a multi-site kezelést, jól skálázható és rugalmasan alakítható. Az tette piacvezetővé, hogy a portálrendszer tulajdonsága mellett egy fejlesztői keretrendszer is, így egyedi alkalmazások fejlesztésére is alkalmas, hosszútávon bővíthető. Emellett szoftverfüggetlen, így valamennyi operációs rendszerrel és adatbázis kezelővel működik.

  A Liferay DXP (Digital Experience Platform) ideális megoldás a vállalatok digitális átalakítására nemcsak mint keretrendszer, de mint a legjobb felhasználói élményt nyújtó platform is. Ez kiemelten fontos a vállalaton belüli és az ügyfelekkel történő digitális interakciók során egyaránt.

  A Liferay DXP a vállalkozás különböző rendszereiben rejlő ügyféladatok összesítésével támogatja a teljes ügyfélkapcsolatot (összekapcsolja pl. a nyilvános weboldalt, a saját mobilalkalmazást, az ügyfélszolgálati portált és az ügyfélkapcsolat-kezelő rendszert). Ezáltal egyszerre tarthatod a kapcsolatot az ügyfelekkel/vásárlókkal és nyújthatsz kifejezetten az adott személynek szóló élményt bármelyik csatornán keresztül.
  EGY PLATFORM, VÉGTELEN LEHETŐSÉGEKKEL

  MÉG CSAK AZ ÖTLET VAN MEG, VAGY MÁR ELINDULTATOK A TERVEZÉS ÚTJÁN IS? KÉRJ IDŐPONTOT DÍJMENTES KONZULTÁCIÓRA ÉS FOLYTASSUK KÖZÖSEN!

  DÍJMENTES KONZULTÁCIÓ!
  A Liferay DXP-ként elhelyezett termékek az alábbi kategóriákba sorolhatók: 
  • Vállalati weboldalak
  • Portálok (ügyfél és partner portálok)
  • Intranetek
  • Tartalomkezelő rendszerek (CMS)
  • E-kereskedelmi platformok
  Legfontosabb iparágak, melyekben globális vállalatok már Liferay-t használnak:
  • Pénzügyi szektor (bankok, biztosítók – K&H, Allianz)
  • Iparvállalatok (Bosch, Skoda)
  • Államigazgatás (közigazgatás, közületek)
  • Egészségügy (Excellus, AvMed)
  • Kereskedelem (A1, Terres Inovia)
  Megoldások, melyekben hivatalos Liferay partnerként segíteni tudunk:
  • Intranet rendszerek
  • Weboldalak
  • Felhasználói- és partnerportálok
  • Integrációs platformok
  • Headless APIs
  • B2B értékesítés

  Mit nyújtunk?

  A Liferay keretrendszere a legjobb választás a fent említett ágazatokban. Azonban a rendszer önmagában kevés, a vállalat igényeihez történő testreszabásban (fejlesztésben), a bevezetésben, az implementálásban tapasztalt szoftverfejlesztőkre van szükség.

  Mi itt a CodingLabnél hiszünk abban, hogy egy alkalmazás akkor lesz sikeres, ha a bevezetésébe, a rendszer összeállításába fektetett energia rövid időn belül megtérül és minőségi ugrást éreznek a felhasználók a munkafolyamataikban a szoftver élesítését követően.

  A mögöttünk álló nagyvállalati és startup fejlesztések során komoly munkafolyamatokat és protokollokat alakítottunk ki, melyek garantálják a fejlesztés és a bevezetés sikerességét.

  Kérj online bemutatót!

  Alkalmazás fejlesztés diverz szakértői csapattal

  Miért minket válassz? Mert mi nemcsak profi fejlesztők vagyunk, a fejlesztéseket üzleti szemmel is nézzük. Veled együtt gondoljuk végig az alkalmazást üzleti szempontok, a felhasználók igényei és a folyamatok hatékony egymásraépülése szempontjából és a kódolás csak ezután következik.

  Szeretjük az együtt gondolkodást és az alapos tervezést, hisszük, hogy ez a kulcsa a végtermék sikerességének.

  Fejlesztőink a legújabb technológiákat követik és csapatunkat a fejlesztők mellett UX, UI designerek, rendszertervezők, üzleti elemzők és tanácsadók alkotják.

  Jelentkezem díjmentes konzultációra
  Szívesen segítünk a Liferay lehetőségeivel kapcsolatban. Tedd fel kérdéseidet az alábbi űrlap segítségével!

   Elfogadom, hogy a Codinglab Kft. időnként hírlevelet küldjön számomra