Mobil applikáció fejlesztés | Webes alkalmazások fejlesztése2021-08-25T13:35:07+00:00

Tudod már, mit szeretnél?
Mobil applikáció? Webfejlesztés? Segítünk megvalósítani!

ÍRJ NEKüNK!

Mindenkinek más alkalmazásra van szüksége

Mi lefejlesztjük Neked

Alkalmazás fejlesztés diverz szakértői csapattal

Miért minket válassz? Mert mi nemcsak profi fejlesztők vagyunk, a fejlesztéseket üzleti szemmel is nézzük. Veled együtt gondoljuk végig az alkalmazást üzleti szempontok, a felhasználók igényei és a folyamatok hatékony egymásraépülése szempontjából és a kódolás csak ezután következik.

Szeretjük az együtt gondolkodást és az alapos tervezést, hisszük, hogy ez a kulcsa a végtermék sikerességének.

Fejlesztőink a legújabb technológiákat követik és csapatunkat a fejlesztők mellett UX, UI designerek, rendszertervezők, üzleti elemzők és tanácsadók alkotják.

A mi igazi erősségünk a magas minőségű fejlesztésen túl az üzleti szemléletben rejlik. Az egyeztetések során minden esetben adunk tanácsot és útmutatást termékfejlesztés/üzleti folyamatok digitalizálása kapcsán.

Szívesen dolgoznál a csapatunkban?

Lépj velünk kapcsolatba és nézzük meg közösen, hogy miként tudnánk együtt dolgozni a jövőben.

ÉRDEKEL A DOLOG!

ÜGYFELEINK MONDTÁK

Polgári Edit - webfejlesztés, applikáció fejlesztés
Teljes magabiztossággal ajánlom a CodingLab-et, ha nemcsak egy végrehajtó, hanem a projektekben aktívan résztvevő, ötletekkel és újító gondolatokkal bíró partnert keresel, ahol a munkafolyamatok, az együttműködés feltételei, a projektfolyamatok világosak, átláthatóak és logikusan követi egyik lépés a másikat.
Polgári Edit, Ügyvezető, Essistance
Varga Gábor Zoltán - c++ programozás,
Tamásékkal régre nyúlik vissza szakmai ismeretségünk. Amellett, hogy minden közös projektünket a legmagasabb szakmai minőséggel szolgálták ki, tanácsaikkal és proaktív hozzáállásukkal még inkább hozzájárultak a sikerhez. Ajánlom mindenkinek a CodignLab-et, aki olyan partnert keres, aki valódi partnerként vesz részt az adott feladat megoldásában.
Varga Gábor Zoltán, Digital Strategist, tanácsadó

Hírek, újdonságok, digitális fejlődés