FleetX flotta nyilvántartó rendszer2020-05-19T19:29:25+00:00

Ügyfelünk

Autó bérbeadással és kölcsönzéssel foglalkozó középvállalat

“A CodingLab fejlesztői csapatával történő munka az egyik legkellemesebb meglepetésként toppant be az életembe. Azóta sokkal hatékonyabban működünk, a hibázási lehetőségek nullára csökkentek.“

Horváth Sándor, divízió vezető

Fejlesztési igény

Olyan webes megoldás készítése, mellyel nyilvántartható a flotta összes gépjárművének és az összes ügyfélnek az adata. A szervizek nyomon követhetők és tervezhetők, a foglalások és átfoglalások pedig 1 kattintással elvégezhetők.

Projekt leírás

Azok a cégek, akik 0-500 járművel rendelkeznek, nem igazán használnak nyilvántartó rendszert a működésükhöz, s emiatt nehezen tudnak olyan kimutatásokat előállítani, amelyek segítik őket az üzleti döntések meghozásában. Ezen kívül kevesen automatizálják a foglalási folyamatot, így ez a legtöbb esetben telefonon történik. 
A fejlesztés legelején fogalmazódott meg az ügyfél részéről és a fejlesztői csapatunk javaslata alapján az is, hogy a foglalásokon túl az átfoglalásokra is mindenképp érdemes fejlesztést végezni. A Fleet X felajánl átszervezési lehetőséget a cégnek és nem kell manuálisan átszervezni adott esetben akár 5-6-7 foglalást is. Ez a funkció egyik konkurens termékében sem található meg.