Astodi tartalomkezelő alkalmazás2020-07-26T10:11:43+00:00

Ügyfelünk

Astodi Ltd., ismeretterjesztő filmek gyártásával foglalkozó filmprodukciós cég.

“A fejlesztés alatt többször változott az irány, bővültek a funkciók, a CodingLab csapata nagyon rugalmasan alkalmazkodott, szoros együttműködésükkel támogatták a készülő alkalmazás sikerességét. “

az Astodi egyik alapítója

Fejlesztési igény

Webes, valamint windows-os gépre illetve Apple Macbook-ra telepíthető alkalmazás, amelynek kettős célja van:

  • a felhasználók által gyártott videó-, kép- és hangalapú tartalom kategorizálása
  • ezen tartalmak automatizált tömeges továbbítása a stock szolgáltatók felé

 

Projekt leírás

Az alapvető probléma, amit orvosoltunk a fejlesztéssel az volt, hogy a felhasználó az általa készített képi/videós tartalmakat különböző helyeken tárolja: saját gépén, dropboxban, google drive-on. Az új rendszer segítségével a felhasználónak lehetősége van egyetlen felületen kezelni, rendszerezni és megjeleníteni a fájljait, be tud hozzájuk állítani metaadatokat, kategóriákat, majd a rendszer feltölti az összes megadott tartalmat a felhasználó által beállított stock oldalakra (pl Shutterstock) és hozzá párosítja a beállított paramétereket, metaadatokat.

A fejlesztés mellett funkcionális specifikáció készült, amely tartalmazza a fejlesztői csapatunk által javasolt megoldást. A tervezés során mindvégig támogattuk ügyfelünket abban, hogy költség oldalon optimális, ugyanakkor felhasználói élmény szempontjából kompromisszumok nélküli végeredmény születhessen.

A fejlesztés agilis módszertan szerint zajlott. A projekt mérföldkövei a terveknek megfelelően haladtak, amelyben a professzionális szakmai háttér mellett az ügyféllel kialakított kiváló együttműködés is kiemelt szerepet játszott.